Elégedetlenek a felhasználók: beperlik az Apple-t az iPhone 6 botrány miatt!

iphone6plus

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az iPhone 6 készülékek sorra produkálnak bosszantó és kétségbeejtő hibát: a képernyő felső részében sokszor egy nagyobb szürke sáv jelenik meg, amely hatására sokszor a kijelző sem érzékel.

ifixit-iphone-6-6-plus-hiba

iFixit

Az iFixit szerint szériahibáról van szó, olyannyira sok mobilt érint a probléma, hogy az Apple jobban tenné, ha visszahívná a készülékeket.

Ám az Apple ezzel nem ért egyet és annak ellenére nem tett eleget az iFixit javaslatára, hogy sorra érkeznek ezzel a problémával iPhone-ok a szervizeikbe.

Az amerikai felhasználók azonban megelégelték az Apple nemtörődömségét, valamint azt, hogy a vállalat nem térítésmentesen javítja a tervezési hibából adódó problémát, így a kaliforniai szövetségi bíróságon beperelték a vállalatot.

A problémát egyébként elsősorban az okozza, hogy a készülékeken felmondja a szolgálatot az alaplapon található, az érzékelést biztosító U2402 Meson Touch IC modul forrasztása. Hogy mi lesz az ügy kimenetele nem tudni egyelőre, de kíváncsian várjuk, vajon kárpótolja-e az Apple a felhasználóit.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük