Augusztusban érkezik az iPhone SE következő generációja?

Minden az iPhone 8 körül forog, így kimondottan üdítő másról is hallani, jelen esetben az iPhone SE következő generációjáról.
A francia iGeneration értesülései szerint augusztusban egy apróbb esemény keretén belül kiadásra kerülhet az iPhone SE második generációja. A 4 hüvelykes Apple mobil frissített verziójáról szóló pletykát egy meg nem nevezett “megbízható” forrásra hivatkozva osztották meg, azonban a hírt közlő Mickaël Bazoge is kissé szkeptikusan áll hozzá.

Ez nem csoda, hiszen már a dátum is elég érdekes, az Apple ugyanis sosem mutatott be új iPhone modellt augusztusban, leginkább a június és szeptember hónapokra jellemzőek az események. Persze ezzel is lehetne vitázni, hiszen az iPhone SE 2016 márciusában, az iPhone 4 pedig 2011 októberében debütált, így nem lehet teljesen kizárni egy eddig bemutatóra nem használt hónapot. A magazin szerint mivel csúszik az iPhone 8, iPhone 7s és 7s Plus bemutatása, ezzel húzna időt a vállalat.

A fentieken kívül szóba került egy 399 eurós (kb. 122 ezer Ft) vételár is. Ami a modellel kapcsolatban jelenleg biztos, hogy idén márciusban az Apple törölte kínálatából a 16 és 64GB-os készülékeket és 32, valamint 128 gigás változatra cserélte őket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük