Lila és kék színű iPhone-ok is érkeznek idén?

Erről a borzalmas lila színről csak úgy árad a kamu szag, legalábbis nekem azonnal ez jön le a képről. Az Apple állítólag új színekben pompázó iPhone X utódokat tesz le elénk idén. Ezt a hírt a TechnoCodex portál közölte és elég gyorsan bejárták a fotók a sajtót.

A lap szerint a képek egy indiai iPhone gyárból kerültek kiszivárogtatásra és egyértelműen az idén szeptemberben bemutatkozó iPhone X utódokat ábrázolják. A készülék elég nagynak látszik, így az is lehet, hogy inkább egy Plus modell.

Fotó: TechnoCodex

Az addig rendben is van, hogy az Apple adott már ki színes iPhone verziókat, de ez a színvilág valahogy nekem nem jön össze a vállalattal. Inkább egy jó nagy adag átverésnek látszik, de egyébként természetesen előfordulhat, hogy tényleg gyártott ilyen modellt a vállalat, ennek ellenére közel sem biztos, hogy kiadásra is kerül, számos ilyen példát láthattunk már.

Fotó: TechnoCodex

Az már szinte viszont biztos, hogy az Apple idén is három új modellt dob piacra, az egyik a jelenlegi iPhone X egy frissített változata 5,8 colos OLED kijelzővel, de érkezik ennek egy nagyobb testvére is 6,5 colos szintén OLED megjelenítővel, valamint az előzőekkel megegyező dizájnban pompázó, de 6,1 colos LCD panellel érkező készülék is. Mindhárom modell TrueDepth kamerával és természetesen Face ID-vel várható.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük