Szembeállították a Galaxy Note9-et az iPhone X-el! Vajon melyik készülék jobb?

Fotó: Tom’s Guide

Augusztus 9-én mutatta be a Samsung új zászlóshajóját, a Galaxy Note9-et.
A rajongóknak eleve csalódás a modell külseje, hiszen nem nagy hangsúlyt fektettek új dizájn kialakításába, a Tom’s Guide mérései pedig egyenesen elborzasztották őket.
Letesztelték ugyanis a Samsung újdonságát többek között az Apple tavalyi iPhone X-ével, az eredmények viszont főleg a cupertinóiaknak kedveznek.

A teljesítményről a leplet a Geekbench 4 többmagos tesztben rántották le, a 6GB/128GB konfigurációjú Galaxy Note9 8876 pontot ért el, míg az iPhone X 10 357-et. A Note9 számára kínos az is, hogy a OnePlus 6 is jobban teljesített a maga 9088 pontjával.

Fotó: Tom’s Guide

A Tom’s Giude egyik legkeményebb grafikus tesztjének tartott Slingshot Extreme megmérettetésben a Galaxy Note9 4639, míg az iPhone X 4994 pontot kapott. A OnePlus 6 rendesen elhagyta a Samsung és az Apple zászlóshajóit, 5124 pontot ért el.

Fotó: Tom’s Guide

Mielőtt a Samsung rajongók teljesen elvesztenék a reményt, jó hír, hogy kijelzőben jobb az új Note modell. A Galaxy Note9 Super AMOLED kijelzőjének fényessége 604 nit volt, ezzel szemben az iPhone X-é 574. A színskála esetében a Note9 majdnem dupla sRGB színtér-lefedést produkál, mint az iPhone X.
Kíváncsian várjuk a további teszteket, amelyekben minden bizonnyal már az Apple szeptemberben bemutatott újdonságai is megmérettetnek.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük