Megvédték az Xs Max becsületét!

Fotó: YouTube.com/Mrwhosetheboss

A PhoneBuff tesztje szerint az iPhone Xs Max csúnyán alulmaradt a Note9-el szemben végzett akkumulátor tesztben, egy friss, szintén akksi megmérettetésben viszont már győztesként került ki az Apple nagyobb méretű újdonsága.

A PhoneBuff által megosztott első akkumulátor-élettartam tesztben robotos beállítást használtak, hogy ugyanazon értékekkel menjenek harcba a modellek, ám számtalan visszajelzés érkezett, melyek szerint a Note9 tisztességtelen előnnyel nyert, mivel mivel az alapértelmezett képernyőfelbontás 1920×1080 volt, az Xs Max esetében 2688×1242. Az első tesztben a Galaxy Note9 37%-on állt, mikor az Apple készüléke feladta.

Ám az iPhone Xs Max most egy olyan versenyben győzedelmeskedett, ahol ismét az övé volt a legkisebb akkumulátorkapacitás. Mrwhosetheboss tesztjében a Note9, a Google Pixel 3 XL és a Sony Xperia XZ3 szerepelnek még. Az új teszt is számos olyan teszten keresztül futtatta az okostelefonokat, amelyeket a PhoneBuff is használt, ám ezúttal a Note9 kijelzőjét a teljes (2960×1440) felbontásra állította. A Pixel 3 XL és az Xperia felbontása megegyezeik, 2880×1400 pixel.

Az intenzív tesztsorozatot az Xs Max több mint hat órán át bírta, a Note9 kb. 12 perccel korábban merült le teljesen, mint az Apple üdvöskéje, a harmadik a Pixel 3 XL kb. 5 órás üzemidővel.


1 comment

  1. Pingback: Megvédték az Xs Max becsületét! – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük