Március 25-én és június 3-án Apple esemény?

Fotó: 9to5Mac

Az Apple események sorában mindig az őszi bemutatót várjuk jobban, mert akkor ismerkedhetünk meg az új almás okostelefonokkal. Ezt követi a júniusi WWDC, amelynek keretein belül az új iOS-ról hull le a lepel.
A tavaszi bemutatón általában valamilyen kiegészítő szolgáltatást és valamilyen új eszközt mutatnak be, ám úgy tűnik, idén ez az esemény semmi érdemlegeset nem tartogat számunkra. Habár sokan számítanak az új iPad mini bemutatkozására, a BuzzFeed értesülései szerint erre a tavaszi bemutatón semmi esély. Információik szerint ugyanis csak a News kapcsán létrehozott változtatásokat mutatják be. Köszi…

Hírek érkeztek az idei WWDC kapcsán is, a Macrumors értesülései szerint június 3. és 7. között kerül megrendezésre. A lap szerint itt az iOS 13 és a macOS 10.15, valamint az iPadek számára bevezetett egyedi szoftveres megoldások részletes bemutatására számíthatunk.

Tehát hardveres bemutatót csak a szeptemberi eseményen várhatunk, oda azonban minden besűríteni képtelenség, ráadásul elvenné a sok egyéb az okostelefonoktól a figyelmet. Ennek fényében várunk egy októberi bemutatót is, de a legjobb az lenne, ha a “maradék” eszköz már tavasszal bemutatkozhatna.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük