Az AirPower már sosem fog megjelenni!

Nem, nem áprilisi tréfáról van szó, legalábbis eddig úgy néz ki.

Az AirPower még 2017-ben került bejelentésre az iPhone 8 bemutatóján, akkor a vállalat valamikor 2018-ra ígérte a megjelenést. Azóta semmit nem történt, viszont számos hír szólt arról az elmúlt hetekben, hogy az Apple idén tavasszal végre elérhetővé teszi a terméket, de minden ezzel kapcsolatos reményünk szertefoszlott, mikor az Apple bejelentette: nem fogják bemutatni a vezeték nélküli töltőállomásukat.

Az Apple a TechCrunch-nak adott sajtónyilatkozatában elárulta, hogy egyszerűen képtelenek voltak az AirPower befejezésére, ugyanis a töltőállomás nem felelt meg saját követelményeiknek, így inkább lemondtak a projektről.

Fotó: TechCrunch

“A rengeteg befektetett energia után arra jutottunk, hogy az AirPower nem fogja elérni magas minőségi elvárásainkat és ezért inkább véget vetettünk a projektnek. Elnézést kérünk azoktól a felhasználóinktól, akik várták a termék megjelenését. Továbbra is úgy hisszük, hogy a jövő vezeték nélküli és és elkötelezettek vagyunk a vezetéknélküli élmény javításában” – nyilatkozta az Apple hardverfejlesztési alelnöke, Dan Riccio.

Tehát aki számított az eszközre, tegyen le róla és keressen alternatívát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük