Vajon az iPhone XS Max vagy a Galaxy S10 + törik jobban?

A nagy konkurens vállalatok, mint az Apple vagy a Samsung minden évben kiadja következő generációs okostelefonját, és ezeket a készülékeket minden évben számos összehasonlításnak vetik alá. Míg egyes kísérletek szórakoztatóak, ám teljesen értelmetlenek, addig mások valóban hasznosnak bizonyulnak. Ilyen például egy ejtés- vagy törésteszt.

Egy berepedt kijelző mindig bosszantó, így nem árt többek között azt is előre tudni, milyen strapabíró a megvásárolni kívánt készülék.
A Samsung legújabb Galaxy S10 + és az iPhone XS Max vitathatatlanul a piac jelenlegi két legkiemelkedőbb okostelefonja, így a PhoneBuff ezeket a modelleket választotta legújabb tesztjének alanyaivá.
Aki csak a tesztre kíváncsi, tekerjen 1:15-re.

Az első fordulóban egy hagyományos hátlapra ejtést láthatunk, amely után mindkét telefon továbbra is működőképes maradt a repedések ellenére.

Ami meglepő, hogy a hiper-szuper reklámot kapó Gorilla Glass 6 az S10 + -on nem működött olyan jól, mint gondolnánk.

Másodjára a sarkukra ejtették a mobilokat, mindkét eszköz viszonylag érintetlen maradt.

Majd maradt a rettegett kijelzőre ejtés, amely végén mindkét készülék némi repedéssel gazdagodott, csupán azok elhelyezkedése különbözött: az S10 + repedések az egész kijelzőn, míg az iPhone XS Max repedések többnyire a kijelző alján voltak.

Összességében elmondható, hogy a teszt inkább az iPhone malmára hajtotta a vizet.

1 comment

  1. Pingback: Vajon az iPhone XS Max vagy a Galaxy S10 + törik jobban? – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük