Az Apple által fejlesztett új játék már letölthető az App Store-ból!

Tim Cook pár napja a Berkshire Hathaway éves találkozóján szellőztetett meg egy játékot, amelyben az Apple milliárdos nagybefektetője, Warren Buffett lesz a főszereplő. Egy vicces kis rövidfilmet vetítettek, amelyben Buffett meglátogatott egy szigorúan titkos Apple labort, hogy egy alkalmazással és más találmányokkal kapcsolatban ötleteljenek, többek között felbukkant egy időgép is, amellyel összefüggésben Buffett elmeséli gyermekkorának történéseit.

Warren Buffett
Fotó: AppleInsider

Láttátok már az amerikai filmekben azokat a tipikus jeleneteket, amikor a kis bicajjal tekerő újságkihordó fiú igyekszik a lehető legpontosabban a lakók ajtaja elé célozni az újságot? Nos, az Apple játéka pont erről szól.
Buffett ugyanis újságkihordással kereste a kenyerét gyermekként.
A Warren Buffett’s Paper Wizard már ingyenesen letölthető az App Store-ból.

A játék szintenként nehezedik, a játékosok Omahától (itt él Buffett) az Apple hazájáig, Cupertino-ig menetelnek, természetesen látogatást tesznek az Apple Park-ban is.

Ez a játék nem csak a befektető személye miatt akkora szám, hanem mert az első játék, amelyet az Apple fejlesztett ki iPhone számára a 2008-as Texas Hold’em óta.

1 comment

  1. Pingback: Az Apple által fejlesztett új játék már letölthető az App Store-ból! – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük