Bemutatkozott az AirPods Pro!

Különösebb felhajtás nélkül kikerült az Apple weboldalára a már régóta pletykált AirPods Pro. Ahogy az a megelőző találgatásokban is szerepelt, az AirPods utódja kiváló zajszűréssel szolgálja a felhasználókat. A fülhallgatón egy kifelé néző mikrofon észleli a környezeti hangokat és azonos hullámformájú ellenfázisú hanggal oltja ki azokat, így a környezeti hang megszűnik, mielőtt hallhatnánk.

Ha mégis szeretnénk a környezetünket hallani, a fülhallgató szárába épített nyomásérzékelőt hosszan lenyomva válthatunk az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között. Az áttetsző mód bejuttatja fülünkbe a környezet hangjait, így fülhallgatóval a fülünkben is beszélgethetünk másokkal.

Az adaptív hangszínszabályzásnak köszönhetően rendkívüli hangminőséget élvezhetünk, az AirPods Pro a fülünk formájához hangolja a zenét.

A minden eddiginél kényelmesebb kialakítása és személyre szabhatósága miatt az AirPods Pro gyakorlatilag egész napos viselésre született. Három puha, rugalmas szilikon fülharangból választhatjuk ki a számunkra megfelelő méretűt.

A belső és külső nyomás kiegyenlítésében szellőzők segítenek, állítólag nem is érezni a fülhallgató viselését, miközben minden eddiginél stabilabban illeszkedik a fülbe.

Az izzadság- és vízálló AirPods Pro október 30-tól kapható 99 990 forintos áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük