2019 legjobb alkalmazásai és játékai az Apple szerint

„A fejlesztők szerte a világon olyan innovatív alkalmazásokkal inspirálnak bennünket, amelyek képesek befolyásolni a kultúrát és megváltoztatni az életünket, és ebben az évben ez igazabb, mint valaha. A 2019-es App Store legjobb alkalmazások és játékok győztesei tükrözik a kapcsolat, a kreativitás és a szórakozás globális vágyát” – mondta Phil Schiller, az Apple marketingigazgatója a december 2-án megrendezésre kerülő díjátadó eseményen.

A nyertesek a következők:

2019 LEGJOBB ALKALMAZÁSA
Az Év iPhone applikációja: Spectre Camera (Lux Optics)
Ez az AI-alapú alkalmazás szédítő technológiájával bárki lenyűgöző, hosszú expozíciójú fényképeket készíthet.

Az Év iPad applikációja: Flow by Moleskine (Moleskine)
Ez az elegáns digitális notesz olyan grafit ceruzát és színes tollakat, filceket kapott, amelyek aprólékos behangolásának köszönhetően élethűen utánozzák a papírra vetett kézírást.

Az Év Mac applikációja: Affinity Publisher (Serif Labs)
Kiemelkedően elegáns felhasználói élményével és rendkívül kedvező árával mindenki számára elérhetővé teszi a profi szintű kialakítást, legyen szó egy fotóban gazdag fotókönyvről vagy akár egy iskolai feladatról.

Az Év Apple TV applikációja: The Explorers (The Explorers Network)
Ezt az úttörő alkalmazást úgy tervezték, hogy támogassa azon felfedezők, tudósok és művészek közösségét, akik egy közös cél megvalósításáért dolgoznak: a természet világának átfogó, „vizuális leltárának” készítése fényképek és videók segítségével.

2019 LEGJOBB JÁTÉKAI
Az Év iPhone játéka: Sky: Children of the Light (thatgamecompany)
Az úttörő közösségi játékban égi lényeket kell segíteni lakóhelyükre visszatérni.

Az Év iPad játéka: Hyper Light Drifter (Abylight S.L.)
A klasszikus 16 bites kalandjátékok káprázatos, akciódús korhű változata, amelyben az álomszerű felfedezést ötvözik az életért folytatott küzdelemmel.

Az Év Mac játéka: GRIS (Devolver / Nomada Studio)
Ez a látványos puzzle alapú játék a lelkesítő digitális művészet alkotása – feltárja a reményt, a bánatot és a tragikus veszteség utáni élet összegyűjtésének diadalát.

Az Év Apple TV játéka: Wonder Boy: The Dragon’s Trap (DotEmu)
a ’80 -as évek szeretett játéka, amelyben egy magányos félgyík kalandor életre szóló kihívás elé néz.

Az Év Apple Arcade játéka: Sayonara Wild Hearts (Simogo)
Az Apple Arcade több száz játékának mindegyike egyedülálló játékot kínál a felhaszhnálók számára, de van egy játék, amely kiemelkedik az összes közül. A „Sayonara Wild Hearts” motoros verseny egyedisége folyamatos adrenalinnal látja el a játékosokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük