További panaszok érkeztek az iOS 11 miatt

Az új szoftverek frissítései után általában a negatív észrevételekkel sorra jelentkeznek a felhasználók. Az iOS 11 telepítése óta az egyik legkifogásoltabb probléma az akkumulátor gyors merülése és az első hívásindításkor tapasztalt hívószám elrejtése volt. Most újabb panaszok érkeztek, ezúttal az alkalmazások lassulásáról, összeomlásáról számoltak be Reddit felhasználók.

“Például a Safari, a Reddit, az ESPN, a Yahoo, a Twitter, a Facebook, a Messenger és az üzenetek megnyitása is borzasztóan lassú.” – fogalmazott egyikük. “Ezek mindegyike rendszeresen összeomlik, kidob a kezdőlapra, lefagy. Korábban sosem volt ilyen problémám az iPhone 7 Plus-ommal, sosem kellett eddig hard resetet alkalmaznom, amióta telepítettem, az elmúlt két napban viszont kétszer is.” – folytatta.

Ez nem csak egy ember véleménye, a poszt alatti hozzászólásokban számos hasonló visszajelzés érkezett, a problémák egyetlen megoldásaként a legtöbben a hard resetet nevezték meg. Sokan panaszkodnak, hogy problémák vannak a Bluetooth-al, számos app nem indul el a kezdőképernyőről, míg más esetekben az Értesítésekből nem lehet megnyitni azokat.

iPhone X
Fotó: Apple

Természetesen nem törvényszerű, hogy minden felhasználónál jelentkezzenek ezek a hibák, valószínűleg a későbbi iOS 11-frissítések orvosolják a fentieket. Aki nem tud addig várni, az visszaállíthat minden beállítást az alaphelyzetbe a Beállítások > Általános > Alaphelyzetbe állítás > Beállítások alaphelyzetbe állítása menüben. A fenti problémákat tapasztalt felhasználók egy részének ez megoldotta a helyzetét, míg másoknak a készülék visszaállítása tette helyre a dolgokat. Ezek a lépések előtt azonban feltétlen készítsünk biztonsági mentést!
Aki azonban nem tapasztal ilyen hibát, vagy nem okoztak számára kimondott problémát az iOS 11 során felfedezett negatívumok, azok várják meg a frissítéseket. Tegnap este például elérhetővé vált az iOS 11.0.1, hátha valamelyik problémánkra megoldást hoz.

 

5 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük