Hibajavításokkal elérhető az iOS 11.0.1!

Számos panasz érkezett az iOS 11-el kapcsolatban, ezek megoldását a későbbi frissítésektől vártuk. Most érkezett egy, az Apple az iOS 11 kiadását követő egy héttel elérhetővé tette az iOS 11.0.1-es verziót.

A frissítésről az Apple csupán annyit ír, hogy “hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli az iPhone vagy iPad biztonságát”. Az Apple leírása szerint ugyanazzal a biztonsági tartalommal érkezett, mint az iOS 11. Bízunk benne, hogy a frissítés tartalmazza a teljesítményre, az akkumulátorra és az eddig felfedezett apróbb hibákra, elmaradásokra vonatkozó javításokat is. Mivel elég nagy méretű a frissítés, van rá esély, érdemes telepíteni.

Aki mégsem elégedett az Apple új szoftverével és nem akar várni, van lehetőség a downgrade-re, a vállalat egyelőre még aláírja az iOS 10.3.3-at.

 

1 comment

  1. Kinga

    Sziasztok!!
    A 11.0.1 frissítés kritikán aluli!!!! Nem kapom meg az üzeneteket e-mail okat sem a Facebook Messenger üzeneteket amik igen csak fontosak lennének!!!!! WiFi-n keresztül nem akar működni a telefon és szőrnyen lassú lett!!!
    Csodás lenne ha minnél hamarabb kezdenének valamit vele mert ez így használhatatlan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..