Mennyire ellenálló az iPhone X? A törés- és egyéb tesztekből kiderül!

Fotó: Apple

Az Apple állítása szerint idén megjelenő új készülékei a valaha volt legerősebb üveggel rendelkeznek, ezt az állítást persze már a vállalkozó szelleműek le is tesztelték, így jó néhány törésteszten nézhetjük meg, mennyit bír az iPhone X.

A Cnet karcolta és ejtette az Apple 10. évfordulós mobilját, amely előbbit még hősiesen állta, utóbbit már kevésbé. Az üveg hátlap az első teszt során felmondta a szolgálatot, a zsebből, tehát durván 90 centis magasságból történő ejtésnél már megrepedt. A második esésnél a kijelző ért előbb földet, ami szintén berepedezett.

Az EverythingApplePro is készített törés tesztet, első körben kapott egy tokot a telefon és úgy tesztelték, majd a tok nélkül is. Az ő eredményeik az előzőhöz képest kimondottan megnyugtatóak.

A srácok vízbe is merítették az új Ten-t:

De a készüléket még fagyasztották is:

Az iPhoneItalia ejtés tesztje során sajnos nem mutatott túlzottan nagy ellenállást a készülék.

Születtek még a vágás, karcolás és hajlítás ellenállását tesztelő videók is:

Az iPhone X javítási költsége minden eddigi iPhone modellnél drágább, egy hátlapcsere az USA-ban 550 (147 ezer forint), az előlap 279 dollárba (75 ezer forint) kerül. Ha “sikeresen” hátra és pofára is ejtetted egyszerre, akár 200 ezer forintot is perkálhatsz a javításért, tehát egy új készülék árát ráfizeted. Így nincs más, jöhetnek a tokok.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük