A második generációs iPhone X-ről hallottuk…

iPhone XL koncepció
Fotó: iDrop News

Habár az Apple annyira elégedetlen a tavaly szeptemberben bemutatott iPhone X-el, hogy nyáron leállnak a készülék gyártásával, a Barclays új jelentésében szerepel a 10. évfordulós modell második generációja.

Andrew Gardiner, Hiral Patel, Joseph Wolf és Blayne Curtis elemzők úgy vélik, az Apple a második generációs iPhone X-nél kisebb TrueDepth 3D szenzorral dolgozik, amelynek köszönhetően a sokat cikizett notch mérete is csökken.

Fotó: Apple

Gardiner, Patel, Wolf és Curtis szerint a vállalat az iPhone X-nél használt érzékelőt és arcazonosítót a közelgő iPad Pro modellekhez is hozzáadja.

“A 2017. negyedik negyedéves jelentési időszak több adatpontjából és a CES szállítói lánc találkozóiból kiindulva továbbra is biztosak vagyunk abban, hogy az Apple 2018-ban TrueDepth 3D érzékelőjét beépíti az iPhone-okba és hozzáadja azt a függőben lévő iPad Pro frissítéshez is.” – áll a jelentésben.
“Mivel az elmúlt hónapban a többéves vevői kötelezettségvállalások tekintetében a modul jelenlegi generációját fejlesztették, nem számolunk jelentős változásra a külső tekintetében 2018-ban […].
Azt várjuk, hogy az érzékelő kis mértékben fejlődik, potenciálisan csökkenti a méretét (a magassága), és javítja a specifikusságot […].” – tették hozzá.

Egy múlt havi jelentés állítása szerint az Apple az arcfelismerő modult egyesítette az elülső kameramoduldal, amely lehetővé tenné a készülék kijelzőjén egy kisebb notch kialakítását, a frissítés azonban 2019-re várható.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük