Mától előrendelhető az olcsóbbik iPhone modell

Fotó: MacRumors

A legtöbben az iPhone XR érkezését várták, számukra jó hír, hogy hazánkban is október 19-től, tehát a mai naptól előrendelhető és október 26-tól meg is vásárolható.

Ahhoz képest, hogy ez a legolcsóbb újdonság az Apple szeptemberben bemutatott eszközei közül, nagyon jó tulajdonságokkal ruházta fel a vállalat. Az iPhone XR új kijel­zője a legfejlettebb LCD-kijel­ző az iparágban. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatunk mindent a kijelző egyik szélétől a másikig. A 6,1 colos modell az Apple szerint a legellenállóbb üveg előlapot kapta, amit okos­telefonon valaha felvonultattak. Precízen megmunkált, űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült oldalszegéllyel, porálló és vízlepergető tulajdonságokkal vértezték fel.

Fotó: James Martin/CNET

Fejlettebb, biztonságosabb, gyorsabb Face ID-t kapott, egy pillan­tással feloldhatjuk és többek között bejelentkezhetünk az appokba vagy a fiókjainkba is.
Megújult a kamerarendszer, az innovatív érzékelő, a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine egyesített erejével minden eddiginél elképesztőbb fotókat készíthetünk.

Fotó: The Verge

Az alapmodell 300 ezer forintba kerül, de még így is jóval olcsóbb, mint XS társai.

 


1 comment

  1. Pingback: Mától előrendelhető az olcsóbbik iPhone modell – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük