Ezeket az iPhone 8 jellemzőket már biztosra vehetjük?

Ha egy akkora vállalatról van szó, mint az Apple, nagyon nehéz titokban tartani újdonságaikat a bemutatás napjáig. Folyamatos kiszivárogtatások és pletykák érkeznek az új termékekkel kapcsolatban, amelyek egy része végül kiderül, igaz volt.
Egyes hírek valódiságát nehéz kiszűrni, de vannak olyan árulkodó jelek, mint a vissza-visszatérő funkciók említése.
Az iPhone 8 készülékkel kapcsolatban is számos újabb szivárogtatás érkezett, lassan totális káosz lesz úrrá a telefon körül.  Kiszivárogtak újabb vázlatok és olyan hírek is, amelyek megerősítettek néhány korábbi pletykát.

A képen lévő narancssárga sáv jelzi az OLED kijelző által lefedett területet, tehát jól látható, hogy majdnem teljes egészében befedi az előlapot. A felső részen helyet hagytak a kamerának, mikrofonnak és érzékelőknek, így megdőlhet az az elképzelés, amely a kamera kijelzőbe ágyazásáról szólt. Mondjuk ezt annyira nem is hittük el…

A készülék hátuljáról készült vázlat szerint vertikális, kettős kamerát kap, viszont újra megjelenik hátul a Touch ID, amely a korábbi jelentések szerint marad az előlapon.

A képeket megosztó Benjamin Geskin szerint sem kell aggódni, szerinte a kör csupán az Apple logót szimbolizálja.

Az iPhone 8 ősszel debütál, ami még elég messze van, viszont jövő héten bepillantást nyerhetünk az iOS 11-be, amelyet természetesen mi is élőben tudósítunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük