További panaszok érkeztek az iOS 11 miatt

Az új szoftverek frissítései után általában a negatív észrevételekkel sorra jelentkeznek a felhasználók. Az iOS 11 telepítése óta az egyik legkifogásoltabb probléma az akkumulátor gyors merülése és az első hívásindításkor tapasztalt hívószám elrejtése volt. Most újabb panaszok érkeztek, ezúttal az alkalmazások lassulásáról, összeomlásáról számoltak be Reddit felhasználók.

“Például a Safari, a Reddit, az ESPN, a Yahoo, a Twitter, a Facebook, a Messenger és az üzenetek megnyitása is borzasztóan lassú.” – fogalmazott egyikük. “Ezek mindegyike rendszeresen összeomlik, kidob a kezdőlapra, lefagy. Korábban sosem volt ilyen problémám az iPhone 7 Plus-ommal, sosem kellett eddig hard resetet alkalmaznom, amióta telepítettem, az elmúlt két napban viszont kétszer is.” – folytatta.

Ez nem csak egy ember véleménye, a poszt alatti hozzászólásokban számos hasonló visszajelzés érkezett, a problémák egyetlen megoldásaként a legtöbben a hard resetet nevezték meg. Sokan panaszkodnak, hogy problémák vannak a Bluetooth-al, számos app nem indul el a kezdőképernyőről, míg más esetekben az Értesítésekből nem lehet megnyitni azokat.

iPhone X
Fotó: Apple

Természetesen nem törvényszerű, hogy minden felhasználónál jelentkezzenek ezek a hibák, valószínűleg a későbbi iOS 11-frissítések orvosolják a fentieket. Aki nem tud addig várni, az visszaállíthat minden beállítást az alaphelyzetbe a Beállítások > Általános > Alaphelyzetbe állítás > Beállítások alaphelyzetbe állítása menüben. A fenti problémákat tapasztalt felhasználók egy részének ez megoldotta a helyzetét, míg másoknak a készülék visszaállítása tette helyre a dolgokat. Ezek a lépések előtt azonban feltétlen készítsünk biztonsági mentést!
Aki azonban nem tapasztal ilyen hibát, vagy nem okoztak számára kimondott problémát az iOS 11 során felfedezett negatívumok, azok várják meg a frissítéseket. Tegnap este például elérhetővé vált az iOS 11.0.1, hátha valamelyik problémánkra megoldást hoz.

 

5 comments

 1. Hegyesi Nándor

  Egy hetes a telefonom mikor meg vettem a régebbi rendszer volt rajta amivel semmi baj nem volt egy töltés 1,5-2 napot bőven tudtam használni mióta én hülye rá tettem a 11-t azóta egy és fél napokat bír a telefon és ki emelem hogy Friss készülékről beszélek.. jó lenne javítani mert elég bosszantó !!!!!!!!!!!!!!

 2. tarcus

  iPhone 6S-en a következőket tapasztalom: a Bluetooth kis ikonja, ami az iOS 10-en a megvastagodásával jelezte, hogy a telefon hozzákapcsolódott a kocsim HiFi-jéhez, most nem jelzi, mert mindig ugyanolyan vastag. A Gmail ikonról meg nem akar eltűnni a piros pötty, pedig nincs olvasatlan levelem.
  Ezek bosszantóak, és visszalépést jelentenek, gondolkodom, hogy visszaállítsam-e 10-et.

 3. Bottlik Péter

  Csatlakozom az előttem szólóhoz! Apple 6s- em van és szintén nem jelzi a hívó azonosítom. Számtalanszor allítgatom ki-be kapcsolom (ios11.0.3 ).

 4. Alexandra

  Nagyon bosszantó …amikor messengeren hívnak … régen a telefon csengőhanján szólalt meg és fel lehetett venni mint egy sima hívást .., most körülményes … épp csak hallani hogy csöng…meg kell nyitni a telefont … az alkalmazást … bele kell lepni az illető nevébe aki hív … Es csak akkor dobja fel a hívás ablakot hogy fel lehessen venni! Azon kívül lassú … látszik hogy erős korrigálására szorul a rendszer!
  Sokkal tökéletessebb volt az előző és szebb…ezek a durung feliratok … címkék …nagyon visszataszítóak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük