Kigyulladt egy iPhone, egy újabbnak pedig robbant az akkumulátora!

Fotó: 20 Minuten

Az Apple most már komoly bajba is kerülhet. Nem elég, hogy a szándékos iPhone lassítási botrány miatt folyamatos célkeresztben vannak, most még égetőbb problémával is szembe kell nézniük. Szó szerin égető. A napokban a zürichi Bahnhofstrasse 77. alatt található Apple Store-ban ugyanis annyira felforrósodott egy iPhone akkumulátora, hogy a készülék ki is gyulladt és szénné égett. Az üzletben tartózkodó mind az 50 embert kitessékelték.

A jelentések szerint az egyik szervizes akkumulátor eltávolítási munkálatai közben gyulladt ki a szóban forgó iPhone 6s készülék. Az okát egyelőre vizsgálják.

Ez is elég kellemetlen a vállalat számára, de az, hogy 2 nappal később hasonló eset történjen, már rettenetesen kellemetlen.
A spanyolországi Valencia Apple Store-jában történő szintén akkumulátor csere közben nemes egyszerűséggel felrobbant az akkumulátor. A balesetben senki nem sérült meg.
Természetesen az eseteket szoros összefüggésbe hozzák a kedvezményes akkumulátor csere miatti tömeges szervizelésekkel. Akármi is áll a háttérben, óvatosnak kell lennie a vállalatnak, hogy ne jussanak a Note 7 sorsára.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük